top of page

Ledig tjänst

Producent/ ekonomiadministratör för Göteborg Baroque

Göteborg Baroque består av 28 musiker, sångare och instrumentalister och driver sedan snart 20 år en egen konsertserie i Göteborg och en festival i Västra Götalandsregionen med både konsertant och scenisk musik. Barockensemblen deltar även i andra sammanhang både i Sverige och utomlands, på festivaler och kyrkokonserter samt genomför skivinspelningar. Verksamheten omfattar 20–30 konserter om året.

 

Vi söker nu en producent/ekonomiadministratör som är driven, självständig och lika bra på det administrativa som vi är på det konstnärliga. Vi erbjuder en kreativ, skapande arbetsmiljö där du får stort inflytande på ensemblens verksamhet – ett jobb du utför tillsammans med professionella instrumentalister och sångare med höga konstnärliga ambitioner. Som producent/ekonomiadministratör arbetar du tillsammans med styrelsen samt ingår i en operativ grupp som driver den dagliga verksamheten ihop med konstnärlig ledare, kommunikatör, grafisk designer med flera för att förverkliga Göteborg Baroques verksamhet.

 

Arbetsuppgifter

Primärt är du ensemblens föreställnings-/konsertvärd och kommunicerar med vår publik via hemsida, sociala medier osv. Du ansvarar för ekonomiadministrationen för hela verksamheten i samarbete med vår bokföringsbyrå och tillsammans med styrelsen ansvarar du också för budgeten för verksamheten och skriver ansökningar till våra bidragsgivare.

 

Förutom att producera vår egen konsertserie i Tyska kyrkan i Göteborg skall du också löpande arbeta med att sälja ensemblens verksamhet till externa konsertarrangörer, i Sverige och utomlands. Vår festival, Valle Baroque, kräver också att du har kontakt med lokala aktörer och samarbetsparterners.

 

Kvalifikationer

Du behöver ha dokumenterad utbildning inom/erfarenhet av projektledning och/eller ekonomi, ha arbetat som producent eller motsvarande samt vara genuint intresserad av klassisk musik och konstens plats i samhället. Du är social, självständig och har lätt att samarbeta med frilansande konstnärer.

 

Anställningsvillkor

Omfattning: 50–75% bestäms i samråd med dig

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde: 1 december 2022 eller enl överenskommelse.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

 

Vid frågor kontakta Göteborg Baroques ordförande Anna Jobrant

email: anna.jobrant@goteborgbaroque.se 

mobil: 0723-24 42 88

bottom of page